Realme GT 6 özellikleri sızdırıldı

Realme, merakla beklenen Realme GT 6 akıllı telefon modelini global pazarda tanıtmaya hazırlanıyor. Resmi lansman öncesinde, marka cihazın birçok özellik ve donanımını doğruladı. İşte şimdiye kadar bildiklerimiz.

Realme GT 6, Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisi ile donatılmış olacak. Bu yüksek performanslı işlemcinin AnTuTu testinde 1.65 milyonun üzerinde bir skor elde ettiği belirtildi. İşlemciye LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama eşlik ediyor. Yüksek performanslı bir işlemci, aynı zamanda güçlü bir soğutma sistemi gerektirir. Realme, cihazın dünyanın en büyük 10,014 mm² çift VC soğutma sistemi ile geleceğini açıkladı. Markanın belirttiği üzere, bir amiral gemisi işlemcisi, soğutma sistemi ve batarya kombinasyonu en yüksek performansı sağlıyor. Bu nedenle, Snapdragon 8s Gen 3 ve 9 katmanlı soğutma sistemine ek olarak, cihaz 5,500 mAh kapasiteli dev bir batarya ile donatıldı. Bu batarya, 120W kablolu hızlı şarj desteği ile geliyor ve cihazın yüzde 50 şarj olması sadece 10 dakika, tamamen şarj olması ise sadece 28 dakika sürüyor.

Tasarım açısından, Realme GT 6’nın önceki model olan GT 6T’ye benzeyen bir tasarım sunacağı doğrulandı. Ancak bu yeni modelde, plastik yerine daha kaliteli bir cam malzeme kullanılacak. Bilmeyenler için, Realme GT 6’nın 20 Haziran 2024’te tanıtılması planlanıyor. Şu an için elimizdeki bilgiler bunlar, daha fazla detay için lansman etkinliğini takip edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx