Sunucu Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar arasında sular durulmuyor: ‘Can güvenliğim yok’


Ünlü sunucu Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar tarafından kendisi için çıkartılan uzaklaştırma kararı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımı gören Serkan Uçar soluğu adliyede aldı. Eski eşi Ece Erken için yeniden tedbir talebinde bulundu.

Sabah gazetesinden Armağan Yılmaz’ın haberine göre, sunucu Ece Erken, eski eşi iş adamı Serkan Uçar tarafından hakkında çıkartılan 2 ay uzaklaştırma kararı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Açıklamada “Kapıma gelip beni dağa kaldıracağım diyen sapığa 1 ay uzaklaştırma verilirken, benim hakkımda 2 ay uzaklaştırma kararı aldırılmış. Neye göre kime göre? Cevap bekliyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

“ADALETSİZLİK VAR”

Ece Erken eski eşi Serkan Uçar’ı kastederek, “Diğer şahıs benim hakkımda 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmış.

Sosyal medya üzerinden oğlum ile yurt dışına gideceğim için vize izni vermediği için sitem etmişim ismini vermeden.

Ortada hakaret yok, davası da yok ama uzaklaştırma var” diyerek 6284 sayılı kanunun uygulanmasında adaletsizlik olduğunu iddia etti.

TEDBİR İSTEDİ

Paylaşımı gören Serkan Uçar soluğu adliyede aldı. İstanbul Aile Mahkemesine başvuran Uçar, kendi can güvenliğini gerekçe göstererek Ece Erken için yeniden tedbir talebinde bulundu.

Ünlü sunucu Ece Erken, Serkan Uçar ile 2014 yılında evlenmişti. Eymen adında bir oğulları olan çift, bir yıl sonra anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx